Sponsorer i håndbold

Det er dejligt, at du er vild med håndbold – og når du er det, hvorfor så ikke interessere sig for nogle af de mange sponsorer, der er derude? De er netop med til at gøre det hele muligt, og uden disse sponsorer ville der ikke være noget, der hed håndbold. Sponsorerne er nemlig med til at betale det hele, og de er også afgørende, når der skal købes og sælges spillere. Selv når der er håndboldstævner derude, og uanset hvem det er, der deltager i disse stævner, så kunne de ikke være til, hvis ikke der fandtes sponsorer. Det ærgerlige er, at det ikke er mange mennesker, der er opmærksomme på dette, og det betyder, at der er mange mennesker, der er ligeglade med sponsorerne. Og her er det værd at huske, at sporten ikke kunne være til, hvis ikke der var sponsorer! Det betyder også, at vi må sende dem en kærlig tanke og vide, at intet var muligt, når det kommer til dem.

Vi ved godt, at enhver sponsor får noget ud af at være sponsor. Det giver nemlig både reklame og god omtale, men det er jo også helt i orden, når man til gengæld vælger at putte nogle penge i en sport. Hvis der ingen penge var til på denne måde, så ville intet være muligt, og vi lever jo, den dag i en dag, i en verden, der er meget styret af penge. Vi ved ikke, hvor længe det vil stå på, men det vil sikkert være så langt ind i fremtiden, som vi overhovedet kan forestille os. Og når vi forstår det, så kan vi også være endnu mere glade for de sponsorer, der er, for det er ikke os alle på denne klode, der har lige mange penge. Det gør jo heller ikke noget, for det ville jo være mere end bare almindeligt kedeligt, hvis alle mennesker havde lige mange penge.

Men nu tilbage til sagen, og det er, at vi er rigtig glade for alle de sponsorer, der er derude. De har gjort det hele muligt for os, og når vi ser tilbage, så er der flere sponsorer, som vi altid vil huske. Der er nemlig nogen, der har gjort en større forskel end andre, og det er værd at huske på, når man tager ud og ser håndbold.

Næste gang, du skal ud at se håndbold, så husk at tænke på sponsorerne! De vil også gerne ses.