Hej og velkommen til. Vi er fire kloge hoveder, der i flere årtier har beskæftiget os med håndbold og alt omkring sporten. Ja, vi er efterhånden lidt gamle, men dog ikke så gamle, at vi ikke kan følge med. Der er mange muligheder derude, når det kommer til håndbold, og det kan være svært at gennemskue, hvor det er, man skal gå hen, når man har denne interesse. Det vil vi dog gerne gøre noget ved, og vi tror på, at du er kommet til det rette sted, når du er på denne side. Sammen er vi stærkere, og derfor vil vi også gerne høre fra dig, hvis du har noget, du gerne vil dele med os. Måske kan vi tilmed bruge det og dele det videre med andre mennesker.

Det er nok ikke tilfældigt, at du er havnet på denne blog, og da vi er fire glade gutter, vil du kunne mærke vores begejstring for håndbold. Vi mener, at alle må dyrke håndbold, men vi er dog heller ikke så naive, at vi tror, at det kommer til at ske. Vi bor alle i København, og det betyder, at vi har rig mulighed for at se håndbold mange forskellige steder, og det er vi meget glade for. Der er tilmed en af os, der bor lige ved siden af Parken på Østerbro, og når vi skal have det rigtig sjovt, så tager vi sammen i Parken for at se håndbold om søndagen. Det er altid en festdag, og vi håber at kunne fortsætte på denne måde mange år frem i tiden.

Når vi ikke blogger om håndbold, så hygger vi os i livet, og vi bruger livet på at få de bedste oplevelser, der overhovedet er. Vi ønsker at kunne give alt videre til andre mennesker, og da denne blog kun handler om håndbold, vil du kun kunne finde ting, der er relateret til dette. Du har til hver en tid mulighed for at sende os en mail, hvis du har ris eller ros, for kun på denne måde kan vi blive endnu bedre.

Vi er, endnu engang, glade for, at du læser med, og vi håber, du vil blive inspireret til at læse videre og komme tilbage igen og igen. Det er aldrig for sent at gøre det, du drømmer om, og hvis det er håndbold, der er svaret, så er det bare at komme i gang! Uanset hvor du bor i landet, er der så mange muligheder for at spille, og vi mener, du skal gribe de muligheder, der er. Inden du har set dig om, vil du blive mere glad, end du nogensinde har været før, og det kan du jo godt dele med verden.

Velkommen til. Vi håber, det giver dig stor fornøjelse.